WAT VINDEN ONZE RELATIES

VAN ONZE SAMENWERKING?

“Het Discours was zeer inspirerend en enthousiasmerend. De deelnemers zaten er op een uitzondering na allemaal goed en actief in. Er werd goed geKortein Dit da;lksjfa;s  er waren forse meningsverschillen Dat scherpt de geest. Ik heb er enkele waardevolle contacten aan overgehouden waar ik naar alle waarschijnlijkheid mee verder ga. In ieder geval nodig ik enkelen uit voor het Inspire2Live Annual Congress van 7, 8 en 9 februari 2018 in Amsterdam. Een van dedeelnemers ga ik ook vragen te spreken. Een waardevol en divers Discours. Dankjewel dat ik er bij aanwezig mocht zijn en een bijdrage mocht leveren.

Bron: Bestuurdersdiscours 2016

Machteld Braunius
Directeur Vitaal ZorgVast

“Dankzij de betrokkenheid en inzet van de Blommestein Groep hebben we in korte tijd een zeer succesvolle conferentie kunnen neerzetten. De toegevoegde waarde van de Blommestein Groep kwam vooral tot uiting bij het zoeken naar en benaderen van potentiële sprekers, het promoten van de conferentie en advisering over onder andere logistiek en communicatie. Tot slot werden onze gasten op de dag zelf goed ontvangen en begeleid door de professionele medewerkers van de Blommestein Groep.”

 

Bron: Bestuurdersconferentie 2017     

Marije Hoogendoorn - Bruins Slot
Hoofd Bestuurlijke Zaken en Toezicht Provincie Zuid-Holland

"Cras sed mauris quis quam accumsan commodo. Integer suscipit scelerisque augue quis vestibulum. Maecenas elementum elementum vulputate. Fusce sodales laoreet lacus, at varius orci venenatis a. Vivamus ullamcorper facilisis sem, ut convallis orci bibendum ut. Sed non sollicitudin ante. Nunc id elit sit amet orci fermentum elementum in eget urna. Etiam vel consequat mauris. Curabitur luctus purus luctus tincidunt semper. "

Jan Jansen
Eindbaas

(Een citaat over de samenwerking met Blommestein Groep, eventueel over de aanleiding en wellicht ook iets over de benefits / wat heeft het jullie opgeleverd?) …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Machteld Braunius
Directeur Vitaal ZorgVast